Fii biruitor !!!


OvercomersChurch-RomaniaMinistries1

Alege sa fii biruitor in fiecare situatie. Cea mai mare victorie a ta este asupra gandurilor si sentimentelor tale. De aici, din aceasta zona, ti se trag toate slabiciunile. Pentru ca de fapt nu iti este teama de cei care intr-un fel sau altul – te ameninta prin prezenta lor, nici de circumstante si situatii cu care te confrunti, ci de tine insuti. De felul in care vei face sau nu fata oricarei conjuncturi tensionante in care te afli sau iti imaginezi ca te vei afla.

Iti este teama de suferinta, de durerea pe care crezi ca o poti indura la un moment dat, fugi de aspectele neplacute ale vietii, singuratate si resimti pierderea cuiva drag atat de acut pentru ca iti este frica de propria neputinta. Insa tu, daca te incumeti sa pornesti spre adevarata ta identitate – prin credinta si incredere -, parasind-o pe cea conventionala, a societatii, vei avea bucuria sa constati ca fiecare pas pe care il vei face te va intari, iti va da incredere in tine, te va schimba intr-un om mai bun, generos, mai puternic. Si atunci chiar si cei din jurul tau vor fi mai buni.      Vei descoperi la capatul acestui drum darurile unice si minunate pe care le-ai primit si ca porti in tine o putere de nedescris. Cea care te face capabil(a) sa induri orice situatie, sa iesi din orice conjunctura neplacuta, sa ajungi oriunde ti-ai dori. Vei face gestul decisiv pentru a le avea pe toate acestea? Acela de a porni la drum?
Cauta-te pe tine insuti si Il vei gasi pe Dumnezeu… Gaseste-L, lasa-L sa straluceasca in tine si il vor gasi si altii astfel.

SCHIMBA LUMEA PRIN TINE!

Reclame

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s