S-a descoperit documentul prin care Hitler a facut pact cu Diavolul


pact-cu-diavolul-hitlerUn document incredibil, care încearcă să explice ascensiunea fulminantă a lui Hitler, a fost expus opiniei publice. Specialiștii îl studiază de mai multă vreme și au fost de-a dreptul uluiți cu privire la cele descoperite. Este vorba despre un contract redactat și semnat de Adolf Hitler, pe care l-a încheiat cu Diavolul.

Documentul a fost semnat în noaptea de 30 aprilie 1932 și Hitler în schimbul sufletului său primește putere maximă timp de 13 ani. Chiar dacă pare ireal, contractul a fost supus mai multor teste care în cele din urmă au confirmat faptul că este autentic. În dreptul celor două semnături mai sunt și amprentele de sânge a două degete. Una a fost confirmată că a aparținut lui Hitler, în timp ce cealaltă se presupune că a fost marcată de Satana.

Prin acest document, Hitler renunță la sufletul său după 13 ani de glorie. După cum ne spune și istoria, Hitler înainte de anul 1933 a fost un om mediocru, exmatriculat din liceu, respins de două ori de la Academia de Arte și chiar a cochetat cu pușcăria. Imediat după ce și-a vândut sufletul Satanei lucrurile s-au schimbat dramatic pentru Hitler și a cunoscut succesul pentru cei 13 ani, când a fost găsit mort în buncărul său de sub Berlin.

Acestea nu pot fi simple coincidențe pentru că totul pare de-a dreptul incredibil, mai ales că actul a fost atestat ca fiind veridic. Pe lângă aceste fapte se mai adaugă și altele incredibile, cum ar fi numeroasele atentate din care Hitler a supraviețuit. Este puțin probabil ca un om lipsit de orice influență malefică să scape cu viață din peste 50 de conspirații de a fi ucis. De fiecare dată când se mai petrecea câte un atentat, Hitler le mărturisea apropiaților că este protejat și din această cauză nu i se întâmplă nimic. Cu siguranță că era vorba despre protecția primită din partea Satanei pentru cei 13 ani, în care a primit putere maximă și a reușit să reducă la tăcere peste 12 milioane de oameni, plătind la schimb cu sufletul său.

La 30 aprilie 1945, când s-au împlinit 13 ani de șa încheierea acestui pact straniu, Hitler s-a sinucis în buncărul său și astfel sufletul a ajuns în posesia forței malefice. În acest fel, istoricii își pot explica cum un om mediocru, fără nicio pregătire strălucitoare, a reușit să ajungă într-un timp atât de scurt în fruntea Germaniei și a reușit să însămânțeze raul suprem în inimile oamenilor.

Reclame

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s