Tu alegi hrana sufletului tău


423205_113505418777457_1760292526_n
În jurul nostru se întâmplă tot felul de lucruri, mai frumoase sau mai puțin frumoase.Vei putea face față fiecărui lucru în funcție de sănătatea ta spirituală.

Cu ce te hrănești în timpul vieții scurte pe care o petreci pe pământ? O alimentație bogată în substanțe chimice, fabricate în laborator, nu face altceva decât să favorizeze apariția cancerului.Problema este că sufletul fiecăruia se hrănește cu ce îi oferă fiecare.

Deși poate nu toți își permit o alimentație naturală 100% sau nu vor să hrănească trupul numai cu alimente, băuturi naturale, Dumnezeu a lăsat la dispoziția noastră un izvor din care ne putem adăpa sufletul nostru 100%natural în orice vreme.Cuvântul lui Dumnezeu este Hristos.Mulți se laudă că îl au pe Hristos în inimă, dar prea puțini împlinesc Cuvântul.

De ce aceasta?Cum se pot împlini anumite versete din Cuvânt, iar altele nu? Hristos nu se poate împărți, El este întreg, iar în copiii Săi, El locuiește în întregime.

În Ieremia17:7-8 Cuvântul zice ,,Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul și a cărui nădejde este Domnul! Căci el este ca un pom sădit lângă ape care-și întinde rădăcinile spre râu;nu se teme de căldură când vine și frunzișul lui rămâne tot verde;în anul secetei nu se teme și nu încetează să aducă roadă.”

Fiecare suntem sădiți lângă ape, dar de unde ne hrănim? Din ape sau din râu? Cel ce se încrede în Domnul își întinde rădăcinile spre râu. Apocalipsa22:1,,Și mi-a arătat un râu cu apa vieții,limpede ca cristalul,care ieșea din scaunul de domnie al lui Dumnezeu și al Mielului.” Hristos este Râul vieții.Ape în jurul nostru sunt foarte multe și la dispoziția fiecaruia, dar și izvorul vieții e la dispoziția fiecăruia, depinde cât de sănătos vrei să crești spiritual și cât de mare ți-e dorința de a-L reprezenta pe Domnul Isus pe pământ.

Fiecare știe care sunt apele din jur care îmbolnăvesc sufletele.La fel fiecare știe că hrana pe care ne-o dă Dumnezeu o găsim în Cuvânt.Trece o zi fără să te hrănești din El? Dar din celelalte ape, trece o zi fară să bei din ele? Și pentru că tot mai mulți sunt tentați să comenteze despre politică și despre ce se întâmplă în țară vreau să amintesc ceva din Hristos…2Petru2:10b-11,,Ca niște îndrăzneți și încăpățânați ce sunt, ei nu se tem să batjocorească dregătoriile, pe când îngerii care sunt mai mari în tărie și putere,nu aduc înaintea Domnului nici o judecată batjocoritoare împotriva lor.” Mulțumește-i lui Dumnezeu pentru fiecare conducător și roagă-te pentru el căci aceasta este voia Lui, nicidecum să nu-i vorbești de rău.

Îndreaptă-ți rădăcinile spre râu, hrănește-te sănătos și slăvește-L pe Domnul căci ți-a dăruit în dar mântuirea.

Ps107:43,,Cine este înțelept să ia seama la aceste lucruri și să fie cu luare aminte la bunătățile Domnului.”

Harul Domnului să fie cu voi!

Reclame

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s