LANSARE ALBUM: Alin Jucu – Isus Te Cheama (2013) – volumul 4


isustecheamacoperta fataCu ajutorul Domnului şi sub inspiraţia Duhului Sfânt, am căutat sa aduc înaintea dumneavoastră o noua colecţie de cântece. Mesajul central este chemarea la mântuire de care am avut si avem parte fiecare din noi, fiecare ascultator al acestor cântece;in definitiv, fiecare persoana din lumea noastră. Defapt, acesta este si gândul şi dorinţa Lui Dumnezeu, care vrea ca toţi oamenii sa se întoarcă cu faţa spre El.
Sub contextul acesta a căpătat albumul, titlul „ISUS TE CHEAMĂ”, reprezentând o dedicaţie personală pentru fiecare ascultător.
Fie ca prin mesajul cântecelor, prin bunătatea si harul Lui, bucuria, pacea si mântuirea să răsară in cât mai multe vieţi!

Cu prietenie, Alin Jucu

„Singurul răspuns pe care-l poţi da Lui Dumnezeu, care atât de mult Te-a iubit încât L-a jertfit pe singurul sau fiu pentru mântuirea ta, este sa-i predai viaţa în întregime Lui, pentru că in aceasta lume tu nu eşti trimis decât sa faci o călătorie. Tu eşti venit să ieşi, nu să rămâi; nu eşti venit decât in trecere; viata aceasta nu este decât un han pentru rămas o noapte. Veşnicia e dincolo!!”

Pentru a asculta albumul intreg acceseaza www.alinjucu.ro

poza lansare

Comenteaza