Dumnezeu întinde mâna


logo-di10Trăim într-o vreme care se schimba foarte repede, din ce în ce mai mulţi oameni sunt răniţi în sufletul lor, se simt singuri şi se află în nevoi. În aceasta lume efemeră, oare mai există o speranţă, un fir de care să ne ancorăm, un imbold, o mână de ajutor? Dumnezeu ştie prin ce trecem şi aşteaptă cu nerăbdare să stea de vorbă cu noi despre problemele pe care le avem. El, ajutorul si sprijinul nostru, spune ca noi trebuie să căutam mai întâi Împaraţia Lui, înainte de-a ne ocupa cu ceea ce ne oferă lumea.

Încotro să ne îndreptăm în căutarea noastră, atunci când vrem să căutăm şi să găsim Împărăţia lui Dumnezeu?

,,Noi Îl privim pe Dumnezeu aşa cum aviatorii îşi privesc paraşuta, ea este acolo pentru urgenţe, dar pilotul speră să nu trebuiască să o folosească niciodată” (C.S. Lewis). Gasirea constă în căutare. Odăiţa de rugăciune este locul tainic și primul pas pentru găsirea milei si ajutorului lui Dumnezeu.

Dacă ne-am gândi la fiecare an pe care l-am trăit, la fiecare zi, pentru că au fost zile mai lungi şi mai grele decât anii, am înţelege că Dumnezeu nu este doar ajutorul meu sau al nostru, ci este acel ajutor fără de care n-aş fi ajuns nici măcar în prezent.

hand_of_godDumnezeu vrea să ne dea ajutorul Său şi noi rămânem indiferenţi, ne intinde mâna şi noi stăm pe gânduri. Nu trebuie să rezolvăm singuri toate problemele noastre. Când abia mai putem suporta circumstanţele date, atunci Isus ne spune: „Veniţi la mine!”… Nu încerca să porţi singur grijile: „Eu sunt tăria ta!”…,,Un ajutor care nu lipseşte niciodata in nevoi!”…

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s