Evoluționism vs. creaționism


060417_bombard_hmed-550Cum au apărut oamenii? Care este adevăratul nostru strămoș? Fiecare dintre noi s-a lovit de aceste întrebări. Cei mai de seamă oameni de știință și filozofi și-au dedicat viața căutării acestor răspunsuri. Există doar doua variante. Fie am evoluat din niște materie moartă, în decursul a milioane de ani în care au avut loc accidente chimice,fie am fost creați în mod deliberat. Nu există alte variante. Einstein spunea că este un miracol gradul înalt de ordine de la galaxiile îndepărtate până la ascunzișurile atomului.

Louis Pasteur confirmă că non viața nu poate da naștere vieții. William Fox deschide mormântul secret al evoluționismului. ,,Oamenii de știință avangardiști au pus demult capăt darwinismului clasic. Nu au făcut public acest lucru, dar l-au consemnat în arhivele și cercurile lor”.

În ciuda adevărului Sau, oamenii continuă să-L ignore pe Creator. Ei țin la distanță sfatul și dragostea lui Isus, crezând că sunt suficienți de puternici, de inteligenți sau pur și simplu pentru că sunt prea ocupați. Aceasta este definiția Bibliei pentru ,,păcat”. În esență, a păcătui înseamnă să încerci să duci o viață fără Dumnezeu.

Evoluționismul este o idee fără suport adecvat, care nu întrunește condițiile pentru a fi denumită teorie. Ar trebui mai curând degradat la stadiul de ipoteză. De ce atunci acesta idee fragilă este atât de populară?

Iată răspunsul:evoluționismul este singurul mod de explicare a existenței vieții fără a recunoaște meritul Lui Dumnezeu. Devotamentul evoluționiștilor față de filozofia naturalistă și înverșunarea lor împotriva credinței în Dumnezeu sunt factori care-i determină să treacă cu vederea dovezile ce vin în sprijinul creației, să ignore aberațiille evoluționismului și să creadă în evoluție cu orice preț. În lipsa Lui Dumnezeu moralitatea nu are nici o temelie. Fără o autoritate supremă nu există criterii universal valabile pentru adevărat și fals, bun sau rău.

Și totuși Dumnezeu există…

Reclame

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s