Tragedie intr’o familie penticostala


Denis Bukhantsov, un tanar de origine ucraineana care a emigrat in SUA impreuna cu familia lui, si-a pierdut sotia Alina si 2 dintre cei 3 copii. Tocmai fratele lui in varsta de 19ani e cel care a ucis-o pe sotia lui si pe ceilalti doi copii, lasandu-l pe cel mic de 6 luni in viata pentru ca dormea in alta camera. In acel moment, politia afirma ca se afla sub influenta drogurilor si ca locuia chiar in locuinta lui Denis, dat fiind faptul ca nu avea unde sa locuiasca. De ceva vreme, el 9criminalul) iesise din inchisoare unde ispasise 6 luni pentru furt.

Dumnezeu sa ii mangaie inima atat de indurerata a lui Denis si sa ii dea multa putere:((( Programele facute in memoria Alinei si a celor 2 copii Emmanuela si Avenir in varsta de 2 respectiv 3 ani, au fost tinute in urma cu cateva zile la Bethany Yout Slavic Church din Sacramento, SUA.

Nu intelegem de ce a ingaduit Dumnezeu asa ceva. Avem sentimentul ca Dumnezeu a scapat lucrurile de sub control. Il acuzam ca face acte neasteptate si teribile cu copiii Lui. Voia Lui insa, cat si dragostea Lui, vor ramane eterne, indiferent daca omul va intelege ceva din viata lui sau a altuia, sau nu. Trebuie sa avem incredere in planul BUN al lui Dumnezeu pentru aceasta familie. Tot ceea ce face Dumnezeu este si va ramane bun pentru eternitate! Plangem aceasta tragedie dar continuam sa ne incredem in planul lui Dumnezeu cu fiecare om in parte.

Comenteaza

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s