Stiinta si-a dat verdictul


Universul a fost creat de Dumnezeu!

 

Încununarea creaţiei a fost omul, pe care Dumnezeu l-a făcut după chipul şi asemănarea Sa cu scopul de a avea o relaţie cu el. 

 

Omul a fost liber să aleagă dacă doreşte acest lucru şi dacă vrea să asculte de Dumnezeu. A ales să nu asculte, ceea ce a adus moartea şi răul în viaţa omului. Prin păcatul lui Adam şi al Evei, omul a fost despărţit de Dumnezeu şi fără posibilitatea de a reface această relaţie prin puterile proprii.

Totuşi, Dumnezeu Îşi iubeşte creaţia şi a pus la dispoziţia omului soluţia de împăcare: Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, a murit pentru a plăti păcatele întregii omeniri şi pentru a reface relaţia omului cu Dumnezeu. Apoi a înviat şi S-a înălţat la cer pentru a-Și relua locul la dreapta lui Dumnezeu Tatăl.

Omul şi-a pierdut identitatea în urma păcatului, de aceea mulţi nu îşi găsesc împlinirea în viaţă. Cu cât caută mai mult, cu atât par să se îndepărteze de acel ceva (oare ce o fi?…) care le-ar aduce liniştea sufletească, le-ar da sens vieţii şi le-ar umple golul din suflet.

Singurul scop viabil şi durabil, care niciodată nu dezamăgeşte şi pentru care merită să trăim, este acela de a avea o relaţie corectă cu Dumnezeu, aşa cum a intenţionat-o El atunci când ne-a creat.

În acest site, vei găsi răspunsuri la unele probleme din viaţă şi, mai ales, vei afla cum să te apropii de Dumnezeu şi să-ţi refaci relaţia cu El.

Reclame

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s