Crestinule,trezeste-te !!!


Crestinule,trezeste-te

Creştinule trezeşte-te, nu eşti chemat la o viaţă banală, creştinule eşti chemat exact la aceeaşi lucrare pe care o poţi vedea la Isus.
Creştinule, mai termină odată cu prostii de genul că tu nu eşti bun, că tu nu poţi, că tu nu, şi nu şi nu, încearcă şi vezi care este moştenirea ta de fapt şi smulge-te din bancă în care eşti bătut în cuie de atâtea predici fără putere. Chiar nu contează dacă mai e cineva în jur care să te încurajeze în demersul acesta, ai Biblia, e suficient, Biblia e fascinantă, şi adevărată, Biblia funcţionează, creştinule, nu mai sta cu miliardele de bogaţii în banca nefolosite, smulge-te din bancă în care zaci de atât vreme şi intră în posesia acestor bogăţii.
Pur şi simplu sări şi smuge-te de acolo, pe numele tău e trecut un tezaur, o comoară inestimabilă, tu eşti posesorul aceleaşi puteri care L-a înviat pe Isus din morţi. Creştinule, aceeaşi putere care a realizat această minune, locuieşte în tine, vorbesc despre Duhul Sfânt. Creştinule, ar fi absolut o variantă absurdă să nu te interesezi totuşi ce poţi să faci şi ce nu poţi, Biblia îţi spune ce poţi să faci şi ce nu poţi, Biblia şi doar Biblia, nu cărţile celebre, nu predicile celebre, nu oamenii, ci Biblia.
Creştinule, ţi se pare prea de tot ca tu să predici evanghelia, chiar dacă nu eşti ordinat de oameni să faci asta? Ţi se pare prea de tot să te rogi pentru bolnavi ca să fie vindecaţi? Ţi se pare prea de tot să porunceşti demonilor să plece? Creştinule, dacă ţi se pare prea de tot, ar fi bine să îţi revii din uimirea aceasta şi să înţelegi că aceasta, şi numai această, şi nimic mai puţin de atât e voia lui Dumnezeu cu privire la viaţa ta. Aceasta vrea El de la tine, pentru că ţi-a dat puterea necesară prin Duhul Său, şi nu aşteaptă să îţi iasă din prima totul perfect, dar măcar încearcă să înţelegi, încearcă şi aventurează-te, nu mai lasa să treacă bolnavii şi demonizaţii pe lângă tine fără să faci nimic, antrenează-te, roagă-te pentru ei, nu eşti tu responsabil de ce se întâmplă la urma urmei, singura datorie a ta este să asculţi de ce a spus Isus, să te rogi pentru cei pentru care a spus El că trebuie să te rogi.
Nu inteleg nici in ce ma priveste nici in ce ii priveste pe altii de ce oare ne-am complicat atat cu lucrurile astea cand avem modelul simplu a lui Isus. Vezi cum a facut El si gata, problema e rezolvata, simplu trebuie facut la fel. Crestinule, nu te stresa de rezultat, nu tu esti responsabil daca bolnavul se vindeca, daca demonizatul e eliberat sau nu, tu esti responsabil sa asculti, sa iti faci curaj si sa asculti. Nu spun ca e usor sa depasesti nesiguranta, frica, rusinea, dar trebuie sa incerci, trebuie neaparat sa incerci, o sa progresezi daca te antrenezi in drectia asta, daca incerci din nou si din nou.
Creştinule, Dumnezeu nu are nevoie decât de inima ta şi de dorinţa de a asculta de ceea ce El îţi cere, nimic mai mult. Creştinule, dacă eşti creştin atunci fi creştin, nu fi o imitaţie,creştinul crede vorbele lui Isus, Îl crede pe cuvânt chiar dacă toţi din jur îi vor spune că a înnebunit, chiar dacă toţi din jur vor considera ceva ieşit din comun, sau chiar erezie lucrul ăsta. Creştinul ştie din start că aşa se va întâmpla pentru că şi Isus a avut aceeaşi soartă, lucrarea Lui a avut mulţi împotrivitori, aşa că Biblia are toate răspunsurile, nimic nu trebuie să ne surprindă.
Ferice de tine creştinule dacă Îl crezi pe Cel pe care teoretic îl urmezi. Ferice de tine creştinule dacă de mâine hotărăşti să te smulgi din religia asta moartă pe care o practici de când te ştii şi care are foarte mulţi apărători, dacă vei încerca, dacă măcar vei încerca să înţelegi care îţi e moştenirea, care îţi sunt drepturile, ce ai şi ce nu ai. Ferice de tine creştinule, dacă te vei lupta cu tine pentru a găsi curajul de a face ceea ce Isus îţi cere să faci. Creştinule ia Biblia şi digeră tot ce găseşti acolo, o să ai mari surprize.
Creştinule te provoc la a fi creştin (urmaş a lui Isus)!!!

Reclame

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s