Crezi ca vei ajunge in Rai ?


Vei ajunge, dar pana atunci fii lucrator activ in slujba Domnului. La asta suntem chemati, sa fim slujitori ai Lui. Ce crezi că vei face in rai ? O să dormi ? Nuu, ci vei sluji Domnului. Nu te culca pe o ureche gandind ca esti mantuit prin har. Esti mantuit prin har. Dar pentru că esti mantuit trebuie sa faci fapte din care sa reiasa credinta ta. Bineinteles nu trebuie sa bati toba cand faci un bine, trebuie doar sa il faci si mai presus de orice urmareste sfintirea fara de care nimeni nu va vedea pe Domnul cat despre rai nici numai vorbesc. Te intrebi acum … „ce sa fac?! „ Misiunea de baza a credinciosului este sa il prezinte pe Domnul nostru Isus celor din jurul tău. Tu cum il prezinti pe Domnul Isus ? Desigur poti sa faci multe dar cel mai important este să il prezinti pe Domnul Isus. Luati exemplu de la Ioan Botezatorul care a spus :

„El este Acela care vine după mine – şi care este înaintea mea – eu nu sunt vrednic să-I dezleg cureaua încălţămintei Lui.”
Si apoi … „A doua zi, Ioan a văzut pe Isus venind la el şi a zis: „Iată Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii! El este Acela despre care ziceam: „După mine vine un Om care este înaintea mea, căci era înainte de mine. „

Ce prezentare frumoasă… „Iată Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii!
Dacă intradevăr ti-a ridicat păcatul prezintă-l si altora care au nevoie de iertare, nu ingropa talantul (darul) care este in tine, lumina trebuie sa lumineze intuneric, spune tuturor ce bun a fost si este Domnul cu tine. Să nu iti fie rusine ca nu cumva să se rusineze si Domnul cu tine . Domnul Isus să te binecuvanteze scump cititor să faci aceste lucru toată viata ta, pană va veni El. Vrei sa vină Domnul Isus mai repede ? Sfinteste-te dragul meu.

Din 1 Petru cap.1
15. Ci, după cum Cel ce v-a chemat este sfânt, fiţi şi voi sfinţi în toată purtarea voastră.
16. Căci este scris: „Fiţi sfinţi, căci Eu sunt sfânt”.
17. Şi dacă chemaţi ca Tată pe Cel ce judecă fără părtinire pe fiecare după faptele lui, purtaţi-vă cu frică în timpul pribegiei voastre;
18. căci ştiţi că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din felul deşert de vieţuire pe care-l moşteniserăţi de la părinţii voştri,
19. ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur şi fără prihană.
20. El a fost cunoscut mai înainte de întemeierea lumii şi a fost arătat la sfârşitul vremurilor pentru voi
21. care prin El sunteţi credincioşi în Dumnezeu care L-a înviat din morţi şi I-a dat slavă, pentru ca credinţa şi nădejdea voastră să fie în Dumnezeu.
22. Deci ca unii care prin ascultarea de adevăr v-aţi curăţat sufletele prin Duhul, ca să aveţi o dragoste de fraţi neprefăcută, iubiţi-vă cu căldură unii pe alţii, din toată inima;
23. fiindcă aţi fost născuţi din nou nu dintr-o sămânţă care poate putrezi, ci dintr-una care nu poate putrezi, prin Cuvântul lui Dumnezeu, care este viu şi care rămâne în veac.
24. Căci orice făptură este ca iarba, şi toată slava ei, ca floarea ierbii. Iarba se usucă, şi floarea cade jos,
25. dar Cuvântul Domnului rămâne în veac. Şi acesta este Cuvântul care v-a fost propovăduit prin Evanghelie.

Apocalipsa din cap.22
„Cel ce adevereşte aceste lucruri zice: „Da, Eu vin curând.” Amin! Vino, Doamne Isuse! „

Harul Domnului Isus Hristos să fie cu voi cu toţi! Amin.

Acum te intreb dupa ce ai citit acest articol „Crezi ca vei ajunge in Rai?” Raspunde ori printr’un comentariu ori voteaza in sondajul de mai jos:

Reclame

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s