Orice in afara de Dumnezeu e temporar


Orice in afara de Dumnezeu e temporar. Orice in afara de Dumnezeu e limitat. Poti sa ai pe cineva sau sa fii casatorit si tot te poti simti singur. Poti sa fii bogat si totusi mai sarac decat toti copii din Africa. Oportunitatea de a-L cunoaste pe Dumnezeu este mai valoroasa decat orice posesiune sau placere temporara. Banii nu pot vindeca o inima ranita, insa Isus poate.

Trebuie sa ai credinta in El. Trebuie sa crezi ca El are un plan pentru viata ta. Sa te bazezi pe El, nu pe tine. El nu te va dezamagi niciodata. Este o promisiune. Poate nu il poti intelege, poate nu poti pricepe de ce a ingaduit sau ingaduie unele lucruri, dar El stie ce e mai bine pentu tine. Doar pentru ca tu nu poti sa il vezi nu inseamna ca El nu are un plan pentru tine. Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce il iubesc pe Dumnezeu. In viata ai de ales: sa mergi pe calea pe care ti-a pregatit-o Dumnezeu sau pe calea pe care crezi tu.

Dumnezeu nu cere perfectiunea. Te cheama la El asa cum esti, te iubeste asa cum esti. Duhul Sfant iti intareste spiritul si iti innoieste inima in asa fel incat sa fii asa cum doreste El. Adevarul e ca valoare ta nu e determinatata de cat de bine arati sau ce haine porti, ci de ceea ce este in sufletul tau.

Nu te lasa inselat, Dumnezeu nu te-a uitat! Are mai multe ganduri pretioase pentru tine decat toate firele de nisip din lume!

Anunțuri

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s