Esti tu gata sa mori pentru credinta ta ?
Vezi video :

Dupa ce ai vazut acest video, raspunde in sondajul de opinie.
ESTI TU GATA SA MORI PENTRU CREDINTA TA?

Reclame

9 răspunsuri la „Esti tu gata sa mori pentru credinta ta ?

  1. Cred ca nimeni nu poate sa stie sincer raspunsul!cred ca il descoperi in momentul in care esti pus sa alegi!daca as spune acum ca sant gata ,s-ar putea sa mint sau nu,dar cum Isus spune ca inima e nespus de inselatoare atunci noi vom afla cine santem doar atunci pusi in fata faptului!parerea mea!

    • in credinta nu e cu „cred ca” in credinta e „da pentru Hristos ” nu ca o fi sau ca nu o fi ;) Hristos a mers pana la capat…noi dc sa nu mergem? suntem mai speciali? nu cred… deci trebuie indiferent de cauza si efect „Da pentru Hristos „

      • AM cunoscut cazuri nin care au strigat :Da ptr cristos:si cand au fost pusi la incercare de Domnul nostru au fost lasi!ai uitatde iuda,de pavel care au zis :vom merge pana la capat cu tine”si stii ce au facut si nu au fost singurii care au procedat asa!de aceea nu uit ce a spus Isus :inima omului e nespus de rea si inselatoare!repet, e doar parerea mea sincera!eu spun acum un Da mare ca si multi altii dar Domnul stie mai bine ce va urme in viata noastra!sant multi care tac si se sacrifica ,nu alearga sa culeaga DA-URI sai NU-URI,CI pur si simplu se sacrifica!ASA AS VREA SA FIU!

  2. Este ft interesanta ideea voastra in ceea ce priveste acest sondaj! Domnul sa va binecuvanteze!
    Cat despre ceea ce ne arata acest vidoeclip, mesajul este extrem de trist, din pacate! A nu fi vrednic sa mori pentru Hristos sau sa te jertfesti pentru El, asta denota automat lasitatea, slabiciunea, necredinta, nerecunostinta si obraznicia noastra!! Lucrurile trebuie sa stea altfel decat cum sunt aratate in cazul de fata! Tot asa, prin surprindere ne va lua si marele eveniment, venirea pe nor de slava a Domnului Nostru Isus Hristos! Esti tu gata sa Il intampini?… Daca da, atunci esti gata ca si mori pentru El!… Daca nu, grabeste-te sa faci astazi cat inca se mai poate si ai la indemana toate posibilatatile de a te intoarce la Dumnezeu! Indrazneste!… El a biruit lumea! Te va primi in bratul Lui cu bucurie! Fa pasul acesta chiar acum! Domnul sa ne ajute sa fim mereu gata pentru a’L intampina sau pt plecarea noastra de pe acest pamant, dar, INDIFERENT DE CIRCUMSTANTELE IN CARE VOM PLECA!

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s