Conferinta UnLucru ’11


„Voi fi sfinţit de cei ce se apropie de Mine şi voi fi proslăvit în faţa întregului popor.” (Levitic 10.3)

UnLucru este manifestul unei generații neîmplinite într-o cultură creștină superficială.

În vremurile Vechiului Testament, Dumnezeu ridică preoții ca reprezentanți ai Săi pe pământ, mediatori între oameni și El Însuși. În vreme ce împărații din vechime au fost cunoscuți datorită realizărilor, preoții au fost cunoscuți pentru stilul lor de viață.

Chiar mai mult, ori de câte ori poporul lui Dumnezeu aluneca în idolatrie îndepărtându-se de Dumnezeu, restaurarea și consacrarea preoției și a închinării adevărate iniția trezirea spirituală națională. Nu reformele politice, militare sau educaționale, ci reforma preoției, reîntoarcerea acesteia la scopul originar.

UnLucru cerem de la Domnul și-l dorim fierbinte: să fim găsiți stând înaintea Domnului ca preoți curați, sfințiți, consacrați Lui, umblând în identitatea conferită nouă (1 Petru 2.5,9, Apocalipsa 1.6).

Consacrarea în sine nu este un cuvânt mare, care ar putea deveni la modă în aceste zile. Consacrarea este răspunsul natural al unei inimi care primește revelația sfințeniei lui Dumnezeu și răspunde pe măsură. Levitic 10.3 chema preotul să-L sfințească pe Dumnezeu prin apropierea sa – Domnul devenind centrul apropierii și onorarea Lui fiind singurul comportament îngăduit. În același timp, apropierea preotul de Dumnezeu, prin atitudinea acestuia, Îl proslăvea pe Dumnezeu în mod public. Între viața personală înaintea lui Dumnezeu și viața publică în fața oamenilor trebuie să existe o sfântă congruență. Nu e vorba despre o opțiune aici. Este vorba despre onorarea sfințeniei divine.

Viziunea conferinței UnLucru `11 este consacrarea credincioșilor din România pentru o trăire preoțească, binecunoscută înaintea Domnului și a oamenilor prin stilul de viață în sfințenie și slujbă înaintea Domnului.

Vedem credincioșii consacrându-și viața pentru Isus, urmărind o trăire diferită de mersul acestei lumi sau de cultura creștină obișnuită, inspirați de slava lui Dumnezeu având ca obsesie pentru noul an căutarea neîncetată a feței Celui Preaînalt.

Vedem credincioșii primind o ungere a consacrării, o împuternicire pentru a-și împlini legământul încheiat înaintea Domnului.

Vedem credincioșii României împrăștiind mireasma sfințeniei cerești pretutindeni în România, stabilind o cultură preoțească în jurul lor.

Vedem credincioșii trăind pentru UnLucru.

Detalii: http://cortulluidavid.ro/unlucru/

Anunțuri

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s