Torent 2011: 22-23 Octombrie


Torent iti propune o intalnire cu tine insuti. O cautare interioara pentru a descoperi lucrurile puse in tine inainte chiar de a fi creat. O chemare la lupta pe care o ai de purtat si la descoperirea atitudinii de invingator. O redescoperire a valorilor puse in tine de Dumnezeu.
Conferinta Torent este un eveniment dedicat studentilor in primul rand, dar care este deschis tututor celor care vor sa petreaca doua zile impreuna, in inchinare, pentru a descoperi cum sa faca fata provocarilor specifice varstei studentesti. E timpul generatiei tinere sa se ridice pentru a implini lucrarea lui Dumnezeu. Torent te provoaca sa iesi din rutina zilnica si sa incerci sa o schimbi prin plantarea valorilor crestine adevarate in viata ta de zi cu zi, de dimineata pana seara. Te invita sa iei atitudine fata de ce se intampla in jurul tau, acum cand ai varsta la care deciziile sunt in propriile tale maini.
Torent este organizat de Casa Tamplarului, o biserica inceputa in toamna anului 2008, care doreste sa fie un loc pentru studentii care urmeaza o facultate in Cluj si care nu merg sau nu si-au gasit locul intr-o biserica locala.
Casa Tamplarului vrea sa fie un loc unde studentii pot avea partasie in inchinare si, de asemenea, primesc un cuvant proaspat si relevant pentru viata lor – vrem ca ei sa se simta acceptati, incurajati si iubiti in acest anotimp de pregatire/scoala din viata lor.
Mai multe detalii in curand .

sursa: conferintatorent.ro

Reclame

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s