Eroare si minciuna


Sfarsitul lumii care a fost anuntat ieri ca pe data de 26 septembrie (adica azi) o multime de tari vor disparea din cauza unui cutremur cuprins intre 12 si 15 grade pe scara Richter.
Ieri, duminica am auzit la TV o stire interesant cum ar fi ca azi ne vom lua adio la cateva tarii ale lumii printre care se afla Japonia, Australia si altele. Inca o minciuna “gogonata” a speriat aproape toata planete (eu ma exclude)
Orice incercare ale “profetilor” de a preciza cand va fi sfarsitul lumii a fost de fiecare data un esec total. Am auzit ca si prin luna Mai a fost anuntat ceva sfarsit de lume, ceva apocaliptic , dar ca si astazi esec total , doar minciuni de speriat copii mici. Sunt foarte curios cand va venii data de 11.11.2011 (11.11.11) caci in fiecare an pe data care corespunde ziua , luna, anu, ora, minutul si secunda spuneau ca se va intampla tot felul de fenomene paranormale. Spun toate acestea ca sa va deschid ochii (in caz ca nu ii aveti) ca sa nu credeti tot ce spune omul, crede doar ce spune Tatal, Dumnezeul cel Atotputernic. In Biblie spune ca in vremea de pe urma (adica vremea sfarsitului) vor iesi la iveala tot felul de hristosi falsi si profeti mincinosi care incearca sa duca lumea in eroare si din cate observ reuseste.
CREDE IN DUMNEZEU!

Reclame

7 răspunsuri la „Eroare si minciuna

  1. sfarsitul va fi cand se va implini numarul credinciosilor…pt uni sfarsitul este mai degraba caci vor muri,pregatestete deci pt cer….diavolul intentionat aduce mesaje false despre sfarsit,pt ca atunci cand el va veni cu adevarat,nimeni sa nu mai creada,si sa nu ia masuri de baza pt momentul acela.nu v-ati prins de aceasta?sunt alarme false,ca sa discrediteze adevarata alarma..sf va veni cu siguranta,insa nimeni decat Dumnezeu stie.oricum aceasta nu va fi anul viitor,dar nici nu cred ca vom imbatrani pe pamant,daca ne facem datoria…si grabim venirea Zilei Veniri lui Isus.cei credinciosi vor intelege ce scriu..

  2. Asa este ! Si Biblia ne spune ca in vremurile din urma oamenii vor fi batjocoritori si mincinosi ! Nu stie nimeni ceasul Venirii Domnului Isus.. decat Tatal Ceresc,, asa scrie in Biblie ! Oamenii pot nascoci multe minciuni.. dar sa nu ii credeti !

  3. nu mare paguba este ceea ce a zis el,fiecare are dreptul de-a se exprima ci mai tragic este ceice-l cred si face din aceasta pag.nr 1 din stirile lor …si se dovedeste prorocul mincin0s cat si urmasii, credinciosii lui tot mincinosi

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s