Sfarsitul vine pe 26 septembrie 2011, asa afirma un profet american


Încă un profet prevede data exactă când vine sfârşitul lumii. 26 septembrie e ziua când Pământul va fi zguduit de un seism uriaş care va înghiţi ţări întregi. Este părerea unui american care ţine conferinţe şi seamănă panică printre ascultători.

Apocalipsa după Alex Retrov vine luni. ŞI sună cam aşa: Noua Zeelandă, Japonia, Indonezia, China, Coreea, Australia şi Coasta de Vest a Americii vor dispărea.

Barbatul îşi susţine teoria cu tot felul de calcule şi schiţe, menite să arate că profeţia sa are la baza date ştiinţifice de necontestat.

“Întreg cercul de foc al Pacificului va dispărea pentru că va fi un cutremur devastator cu magnitudinea de 12 sau chiar 15”, se încpăţânează să spună Alex Retrov.

Aşa-zisul om de ştiinţă şi-a lăsat şi o portită de ieşire. În cazul in care luni nu se întâmplă nimic, sigur apocalipsa va avea loc pe 21 octombrie.

22 de comentarii

      1. oare ISUS nu nea zis cum va fi ,ar trebui ca astfel de articole nici sa nun le bagam in seama daca credem cuvintele Domnului despre sfirsit sa fim ,,seriosi,,si sa lasam prostiile

  1. ce urasc oamenii aia(alex retrov ala) …baga frica in oameni si umpik si in mine (am 14 ani ) ,dar nu ca „nu cred in asa cv” pentru ca o sa vina in zeci de ani poate kiar sute ,inka nu’s timpurile,si doar Dumnezeu stie cand o sa vina,nu cand zice un „alt destept” din asta…ce gunoaie de oameni huuu X(

  2. s-a mai gasit inca unul in plus care vrea Ceva si vrea sa devina Cineva !daca nici Fiul nu stie este el TATAL ca sa spuna asta cu toata certitudinea ca sfarsitul este pe 26 septm?pura minciuna plina de confuzie !

  3. ATENTIE!!!!!! atentie la proroci mincinosi ca asa spune biblia ca sunt si astia.citi au spus pina acuma ca trebuia sa fie sfirsitul pamintului noi nu mai trebuia sa fim acum aici si nici planeta pamint nu trebia sa existe acum.

  4. NICI FIUL NU STIE CAND VA FI SFARSITUL DOAR TATAL CERESC STIE CESUL CAND VA VENI NU INTELEG CUM NOI O MANA DE TARANA PACATOASA NE PERMITEM SA CONTRAZICEM SCRISOAREA DE DRAGOSTE A LUI DUMNEZEU SI PE FIUL SAU OPARE SUNTEM MAI PRESUS DE ORICE? NU DOMNUL ESTE SUVERAN PESTE TOATE ? BUNUL DUMNEZEU SA AIBA MILA DE NOI SIO MAI ALES SA DESCHIDA MINTEA UNOR ASFEL DE PREZICATORI SI SA VADA UNDE GRESESC

    1. @ adda..life–Nu e asa de greu sa-i intelegi –ei sint oameni de afaceri nicidecum profeti .Citeva luni in urma un alt ,,DESTEPT ” A FACUT RAVAGII UNOR FAMILII CARE SI-AU VINDUT TOTUL SI ACUM sint homles, fiindca banii ia-u dat la excroc, asa ca atentie nu dati crezare balivernelor . DUMNEZEU, numai EL stie timpul– noi sa traim frumos dupa voia LUI, ca atunci cind va veni, sa avem ulei in candele. God bless you.

  5. sa puta minciunile lui si astfel sa fie de o grozava rusine ca stiinta incearca sa copie sa fure ceea ce este duhovnicesc …NICIODATA NU SE VA INTAMPLA ASA CEVA …NUMAI CUVANTUL LUI DUMNEZEU ARE DREPTATE…S-O STIE TOTI RESTUL SUNT NISTE SARLATANI,SI MINCINOSI GUSTAND DIN POMUL CUNOSTINTEI!

Comenteaza

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s